Connect with us

10 semne că ești îndrăgostită, chiar dacă nu îți dai seama

LIFESTYLE

10 semne că ești îndrăgostită, chiar dacă nu îți dai seama

E ușor să accepți că te-ai îndrăgostit. Asta când dragostea îți este împărtășită și simți că te-ai îndrăgostit de partenerul ideal. Însă în celelalte cazuri, perioada de negare poate dura ceva mai mult, chiar fără să îți dai seama.
Iată principalele semne că ești îndrăgostită:

1. Îți verifici telefonul la fiecare 10 secunde

Poate că îl verifici să te asiguri că mai ai semnal. Sau că volumul este încă activat la maximum. Sau că nu ai ratat niște apeluri. Sau că nu ai pierdut niciun mesaj … de la el .

2. Tot din jur îți amintește de el

Indiferent dacă te plimbi, vezi un Starbucks și dorești să fie acolo cu tine …Sau faci cumpărături și îți dorești să îi știi părerea despre alegerile tale. Indiferent ce faci, oriunde te duci, te gândești la el.

3. Vei face așa încât să ai timp să petreci timp cu el

Dacă înseamnă că poți petrece mai mult timp cu el, vei sacrifica foarte multe.
Te vei abate de la drum doar ca să îl vezi. Sau îți vei schimba întregul program doar pentru a găsi 30 de minute pentru a bea o cafea alături de el.
Și ce e mai important- nu te deranjează deloc.

4. Vorbești mereu despre el

Pur și simplu nu te poți abține. Cineva spune sau face ceva care îți amintește de el și înainte să-ți dai seama , începi să vorbești despre el.
Nu contează cu cine vorbești. Ai putea să vorbești cu doamna care îți face părul, mama ta sau casierul din magazinul de băcănie și el tot va deveni un subiect de dicuție. Iar dacă prietenii tăi s-au săturat deja să audă despre el, este timpul să pledezi vinovată în dragoste.

5.Recitești mesajele de la el

Păstrezi întreaga conversație pe care o ai cu el. Când îți trimite un mesaj, adesea zâmbești și îl citești de câteva ori. Să nu mai spunem de momentele în care ai o stare proastă- mesajele sale sunt o lectură atât de plăcută.

6. Două minute cu el valorează mai mult decât o zi întreagă fără el

Ai primit vreodată un mesaj scurt de la el în care îți trimite o senzație de emoție și îți pune un zâmbet pe față pentru tot restul zilei? Inima ta trece printr-o avalanșă de bătăi dacă te sună doar să te salute și să îți audă vocea doar pentru câteva minute? Atunci cu siguranță acele momente îți fac ziua frumoasă. De ce? Pentru că ești îndrăgostită.

7. Nu pare că pierzi timpul niciodată lângă el

Imaginează-ți că petreci o zi întreagă în fața televizorului, urmărind seriale și mâncând pizza. Ți-ar părea o pierdere de timp. Acum gândește-te că și el ți-ar fi alături. Atunci ziua s-ar transforma brusc într-una minunată și productivă.

8. Ești mereu curioasă în legătură cu el

Chiar nu te poți abține și vrei să afli chiar și cele mai nesemnificative detalii despre el.

9. Dispare pofta de mâncare

Știi sentimentul de a avea fluturi în stomac? Ei bine, chiar și stomacul tău este prea plin cu iubire pentru a putea încăpea orice altceva acolo.

10.Pierzi noțiunea timpului și timpul lângă el trece atât de repede

Ai putea petrece ore bune vorbind la telefon cu el, îmbrățișându-vă sau plimbându-vă, dar nu ar conta. La sfârșitul zilei, vei simți că ai petrecut doar câteva momente cu el.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus