Connect with us

8 semne că iubitul tău te iubește mai mult decât îl iubești tu pe el

LIFESTYLE

8 semne că iubitul tău te iubește mai mult decât îl iubești tu pe el

Iubirile nu se pot compara, sau cel puțin așa ni se spune. Adevărul este că, deși nu există doi oameni care să iubească în același fel, este foarte posibil ca intensitatea cu care aceștia își trăiesc sau își manifestă sentimentele să fie diferită. Iată care sunt principalele semne că iubitul tău te iubește mai intens decât o faci tu.

1. Semne de afecțiune înainte de culcare

Dacă, chiar și după o zi aglomerată și stresantă de la birou, partenerul tău dorește încă să-ți spună cât de mult te iubește și este chiar interesat să știe despre evenimentele care s-au petrecut în ziua aceea, este un semn că fără îndoială te iubește, probabil mult mai mult decât o faci tu, mai ales dacă tu ai prefera să te culci sau să îți pornești un serial imediat ce ai ajuns acasă.

2. Întotdeauna îți pune un zâmbet pe față

Un zâmbet este modul nostru de a spune lumii că suntem împliniți. Dacă partenerul tău își dorește să te vadă întotdeauna zâmbind sau râzând, a înțeles faptul că, uneori, fericirea este calea cea mai rapidă spre inima unei femei. Astfel, dacă depune tot efortul pentru a te face să râzi, înseamnă că ești probabil mai importantă decât însăși fericirea lui.

3. Întotdeauna vine cu propunerea de a ieși în oraș

Este normal ca, după mai mulți ani de relație, lucrurile să înceapă să-și piardă intensitatea. Toate relațiile trec prin momente în care rutina vă afectează viața de zi cu zi. Cu toate acestea, atunci când o persoană își iubește intens partenerul, el întotdeauna găsește activități care îi permit să îi demonstreze partenerului de ce sunt împreună și cât de mult se pot distra unul alături de celălalt. Dacă iubitul tău este unul dintre ei, ar fi o idee bună să începi să încerci să faci același lucru pentru el.

4. Oferă totul fără să aștepte nimic în schimb

La fel cum părinții dau tot ce au mai bun și mai scump copiilor lor, la fel și cei care se iubesc unii pe alții vor face acest lucru într-un mod altruist. Dacă partenerul tău este unul dintre oamenii care se simt mulțumiți atunci când văd că tu ești fericit, atunci este un semn clar că te iubește, poate mult mai mult decât o faci tu. Aici nu ne referim doar la momentele în care îți oferă lucruri materiale, cadouri, ci și atunci când îți oferă hanoracul lui într-o seară răcoroasă, ca ție să nu îți fie frig.

5. Răbdarea lui nu cunoaște limite

Sunt unii oameni care își pierd răbdarea mult mai repede decât alții. Cu toate acestea, nivelul nostru de suportabilitate depinde de acțiunile persoanei care ne face să ne depășim limitele. Dacă iubitul tău te iubește cu adevărat, indiferent de cât de tare îl exasperezi, va reuși ca, cel puțin față de tine, să își păstreze mereu calmul.

6. Prețuiește timpul pe care îl petreceți împreună

Este evident că nu putem petrece tot timpul din lume cu partenerul nostru. De fapt, este chiar recomandat să nu facem acest lucru. Cu toate acestea, când suntem îndrăgostiți și iubim o persoană intens, am vrea să fim cu ea cât mai mult posibil. În cazul în care vezi că partenerul tău apreciază timpul pe care îl petreceți împreună și că și-ar dori ca acesta să nu se termine niciodată, înseamnă că are sentimente cu adevărat intense pentru tine.

7. Momentele de intimitate

Momentele intime petrecute cu partenerul nostru sunt, fără îndoială, favoritele noastre. Acestea sunt o modalitate de a vă arăta gradul de înțelege pe care îl aveți unul față de celălalt. Comunicarea nu este însă întotdeauna perfectă dar, dacă partenerul tău reușește mereu să găsească o modalitate prin care să te facă să te simți bine, relaxată și în largul tău, înseamnă că dragostea lui pentru tine este mai mare decât îți poți imagina.

8. Sprijinul său este necondiționat

Este complet normal ca, într-un cuplu, partenerii să aibă puncte de vedere diferite. În același mod, deși este important să avem și anumite obiective comune, clare, este la fel de important ca, chiar și atunci când nu este de acord cu tine, iubitul tău să te susțină și să te încurajeze în tot ceea ce îți dorești să faci.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus